Desktop

Jouw desktop is snel weer gebruiksklaar

Desktop kapot?

Een desktop is het scherm van een computer. Er zijn steeds meer bedrijven die werken met twee beeldschermen, maar wat als er daar een van kapot gaat? Wanneer een desktop kapot gaat, kan het personeel op dat moment niet verder werken. Dit is natuurlijk zonde van de tijd en geld. Maar ook voor de diensten die nu stil liggen. Voor een desktop is het noodzaak dat dit snel gerepareerd wordt. Neem bij schade aan je desktop contact met ons op. Wij zorgen in de meestal gevallen ervoor dat het apparaat binnen 1 uur gemaakt is. Zo kan er snel weer gewerkt worden.

Computer Apple
Desktop iMac

Desktop reparatie in Arnhem

Wanneer er schade aan je desktop is kun je dit gemakkelijk laten repareren bij ons in Arnhem. Wij bekijken en maken jouw desktop op een vakkundige wijze. Zo kunnen wij meteen de juiste reparatie uitvoeren. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies welke middelen we nodig hebben en welke handelingen gedaan moeten worden om de desktop weer aan het werk te krijgen. Wij zijn gespecialiseerd in desktops van iMac. Na de reparatie kun je direct weer bij je gegevens.

Is je desktop kapot en wil je checken of dit nog te repareren is? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

maart 2, 2020