De opvouwbare smartphone

De smartphone van de toekomst!

Ieder jaar komt het weer voorbij. Foto’s van de nieuwste smartphone van grote merken zoals Apple en Samsung. Dit wordt gepresenteerd met een hele show. Mensen liggen voor de deuren om de eerste te zijn die het nieuwe model heeft gekocht. En iedere jaar komt er ter sprake wanneer de eerste opvouwbare smartphone komt. En die is er nu! Huawei Mate X.
De Mate X van Huawei is de eerste opvouwbare smartphone! Dit toestel bevat ook razendsnelle 5G. Het toestel is zo gemaakt dat je het kan gebruiken als smartphone en als tablet in een! Er is 3 jaar gewerkt aan deze smartphone, volgens SEO Richard Wu is er veel geld en mankracht in dit project gestopt.

Huawei Mate X

Uniek model

De Huawei Mate X is de eerste opvouwbare smartphone ter wereld. Het toestel kan je dus gebruiken als smartphone en als tablet. Door het toestel open te vouwen heb je een grotere scherm die uitstekend gebruikt kan worden om video’s te bekijken. Op de voorkant van het toestel zit een 6,6 inch-paneel. Dit kan gebruikt worden als smartphone en heeft de normale smartphone functies. Wanneer je overschakelt naar de tabletmodus heb je een 8 inch-scherm. Een nadeel aan de tabletmodus is dat je tijdens het kijken van filmpjes last hebt van balken aan de boven- en onderkant van het scherm. Het toestel kan opgevouwen worden dankzij de scharnier aan de zijkant.
De Huawei Mate X heeft in totaal drie camera’s die allemaal op de achterkant zitten. De kwaliteit van de foto’s zijn hierdoor ijzerscherp. Andere unieke kenmerken aan de Huawei Mate X is de snelheid van het toestel. Door het gebruik van 5G is het toestel optimaal bereikbaar. Een ander uniek kenmerk is de accu van het toestel. Er zitten meerdere accu’s waardoor de smartphone langer mee gaat. Wanneer de accu’s leeg zijn worden deze tegelijk opgeladen. De accu’s worden razendsnel opgeladen door de krachtige 55 watt-oplader.

Prijskaartje

Het enige wat jammer is aan deze smartphone is dat het nog niet in Nederland verkrijgbaar is. Daarnaast zit er een ontzettend hoog prijskaartje aan. De Huawei Mate X heeft namelijk een adviesprijs van 2299 euro. Daar moet even flink voor gespaard worden.